Projectdocumenten

Algemene informatie

Hieronder vind je een lijst met downloads. Deze lijst bevat documenten zoals eerder gegeven presentaties, informatiebrochures en meer. Deze lijst zal regelmatig worden geüpdatet.

Selectieprocedure

De selectie van CrossCare bestaat uit een aantal stappen. Alle bijbehorende documenten zijn te vinden op de pagina ‘Meld jouw innovatie aan’. In de eerste stap dient u een Expression of Interest in. Op basis hiervan wordt een eerste selectie gemaakt. De organisaties die worden geselecteerd in deze stap vullen daarna in de tweede stap het full-poposal in, inclusief de daarbij behorende bijlagen. Op basis van dit full proposal worden de organisaties geselecteerd die uiteindelijk in het programma deelnemen.

Programmareglement en Subsidieregeling

CrossCare is een project wat plaatsvindt binnen de kaders van Samenwerkingsprogramma Interreg Vlaanderen – Nederland. In het Programmareglement (te downloaden via onderstaande link onder het kopje ‘Programma’)  zijn de voorwaarden opgenomen waaraan deelnemers dienen te voldoen. Zij worden hierin opgenomen als ‘Project Partners Light’. In de subsidieregeling is de nadere regeling specifiek voor CrossCare opgenomen. Aan de regels in beide documenten dient integraal te worden voldaan.

F.A.Q.

De pagina Frequently Asked Questions (F.A.Q.) is een lijst met vragen en antwoorden met betrekking tot project CrossCare. Indien je vragen hebt, zou het kunnen dat het antwoord te vinden is in onze F.A.Q. Indien dit niet het geval is kun je uiteraard nog altijd contact met ons opnemen via één van onze contactkanalen, zoals bedrijven@crosscare.eu.