Ontbijtsessie CrossCare bij Care Innovation Center

Datum: 12-09-2018
Tijd: 8:00 - 10:00

Locatie
Care Innovation Center
/, /
Nederland


Op 12 september 2018 van 8.00 tot 10.00 uur organiseert het Care Innovation Center West-Brabant (CIC) een ontbijtsessie in Roosendaal. Tijdens deze ontbijtsessie worden ondernemers geïnformeerd over twee Europese projecten CrossCare en SEAS2Grow. Beide projecten zijn bedoeld om ondernemers te ondersteunen in het ontwikkelen en implementeren van zorginnovaties. 

CrossCare

In juli is de vierde wave (subsidie indienmogelijkheid) van Interreg project CrossCare geopend. Indienen kan tot 24 september. CrossCare ondersteunt ondernemers in Vlaanderen en Zuid-Nederland bij het doorontwikkelen, testen en implementeren van zorginnovaties met zorgorganisaties in deze regio’s. Ondernemers kunnen subsidie krijgen voor het ontwikkelen van hun product. Tevens ontvangen zij ondersteuning van een Nederlandse en Vlaamse proeftuin omtrent:

  • Cocreatie met eindgebruikers
  • Livetesting
  • Businesmodelling

In Nederland nemen de proeftuinen CIC, Coöperatie Slimmer Leven en EIZT hier aan deel. Deze laatste aanvraagronde is met name bedoeld voor ondernemers die in de proeftuinregio’s gevestigd zijn. Vanuit Nederland betreft dit Zeeland, Brabant en Limburg.

Aanmelden kan hier: https://www.cic-westbrabant.nl/aanmelden-ontbijtsessie-12-september-2018

« »
831